FOUR-T-EXPRESS Bt. 1158 Budapest, Őrjárat u. 10. D. ép.

Nemzetközi költöztetés

NEMZETKÖZI KÖLTÖZTETÉS

A nemzetközi költöztetések árai nagymértékben függenek a választott költöztető tehergépkocsik kategóriájától. A kategóriák nem a minőséget, hanem az egyszerre elköltöztethető mennyiséget határozzák meg! A kategóriák részletes bemutatását a tehergépkocsi kategóriák menüpontban találja.


A nemzetközi költöztetés egy nagy gyakorlatot, hozzáértést, és az erre kialakított infrastruktúrát igénylő speciális szakma. Ebben az esetben, a megrendelő több ezer kilométer távolságba szeretné sértetlenül, ugyanabban az állapotban eljuttatni ingóságait, mint amiben eddig élte napjait. Nem kis felelősséget, és főleg szakmaiságot igényel, a bútorok hozzáértő szétszerelése, levédése, csomagolása, a burkolt, filcezett speciális tehergépkocsin történő szakértő elhelyezése. És ugyanez a lerakóhelyen megismétlődik, csak természetesen fordítva.


Itt a megrendelőnek kell eldöntenie, hogy mit választ, a tökéletes költöztetést garantáló minőséget, vagy a valamivel kedvezőbb áru kapcsolt fuvarozást. Igen sok általános fuvarozó, illetve fuvarozó cég vállal esetenként nemzetközi költöztetést összekapcsolva más egyéb jellegű áruszállítással. Így a rakodók teljes hiánya, vagy teljes szakképzetlensége, és szakmai gyakorlatlansága, az általános ponyvás tehergépkocsi felépítményének minden védelmet nélkülöző kialakítása, burkolatlansága, illetve a költöztetéshez elengedhetetlen védő, és szállítóeszközök teljes hiánya, tökéletesen bizonytalanná teszi a költöztetés végkimenetelét.


Amikor ön Budapestről Németországba, Angliába költözik, fontos, hogy előre átgondolt és kész tervvel álljon elő, ne hogy meglepetés érje. Mi ebben is segítünk. Nemzetközi költöztetésben jelentős rutinunk van, biztos lehet benne, hogy nálunk jó kezekben lesz.


Költözés Németországba

Európa bármely részéről is legyen szó bárhonnan-bárhova biztonságban, garanciával eljuttatjuk értékeit! Minden nemzetközi költöztetést, a megrendelő igényeihez igazodva teljesítünk. Személyre szabott árajánlattal szolgálunk minden megkeresésre. Magyarországról való megkeresés esetén díjmentes személyes felmérést biztosítunk!


Költözés Angliába

Ha Önnek fontos a kényelem, pontosság és megbízhatóság, akkor biztos lehet benne, hogy mi nyújtjuk az Ön igényeinek leginkább megfelelő nemzetközi költöztetés szolgáltatást.


Nemzetközi költöztetés - egyszerűen

Kérje ajánlatunkat és munkatársunk egy Önnek megfelelő időpontban felkeresi Önt egy személyes, díjmentes felméréssel kapcsolatban. A személyes találkozót követően elkészítjük Önnek a legkedvezőbb ajánlatot. Igényeihez alkalmazkodva lehetősége van csomagolóanyagok bérlésére, vásárlására vagy akár a teljes csomagolási szolgáltatásunk megrendelésére.


Nemzetközi költöztetéssel kapcsolatos tudásunk kiterjed;

  • Teljeskörű nemzetközi vámügyintézés
  • Több ezer kilométeres út után is sérülés mentes bútorok
  • Több nyelven beszélő rakodó kollégáink
  • Korszerű, különböző méretű tehergépjármű parkunk
  • Gyűjtőfuvarral, akár 1 darab bútor költséghatékony célba juttatása
  • Ügyfél-centrikus tájékoztatás, a nemzetközi költöztetés folyamatairól, a csomagolástól, a kipakolásig
  • Teljeskörű kár- felelősség- és balesetbiztosítás
  • Határtalan problémamegoldó készség