FOUR-T-EXPRESS Bt. 1158 Budapest, Őrjárat u. 10. D. ép.

Raktározás

RAKTÁROZÁS

Cégünk a költöztetéssel kapcsolatban teljes, mindenre kiterjedő szolgáltatást kíván nyújtani. Így a csomagolás, csomagolóanyagok biztosítása, előre történő kiszállítása, szakszerű költöztetés, és akár a kicsomagolás mellett, a rövidebb-hosszabb időtartamú tárolást is biztosítja ügyfeleinek.


A szakszerű, biztonságos, garanciával, tehát biztosítás mellett végzett tárolás, komoly gyakorlatot, szakértelmet és szakmaiságot igényel. Ezért vállalkozásunk saját raktározási szolgáltatást is biztosít, tiszta, kizárólag ingóságok tárolására kialakított helyiségben, kényes, minőségi ingóságok tárolására. Kizárólag lakossági bútor és személyes ingóság tárolását végezzük, így megoldjuk, hogy a bútorai, személyes ingóságai elkülönítve, fóliázva, por- és nedvességmentesen, őrizet mellett töltsék azt a rövidebb, hosszabb időt, amíg Önnek újra szüksége lesz rájuk.


Költözés csomagolás és bútortárolás; Raktárunkban történő szakszerű lerakodást és elhelyezést emberink végzik el. Bútorait, személyes ingóságait palettára rakjuk, lefóliázzuk, majd úgy helyezzük el a raktárban, hogy a legkevesebb tárolóhelyet használjuk fel. Így maximális költséghatékonysággal történik a tárolás, mely az Ön költségeit minimalizálják. 

Bővebb, mindenre kiterjedő információval tudunk szolgálni telefonszámainkon.


A tárolási szolgáltatás részletei

  • Minden beszállított személyes ingóságot raklapon, (1 m2) teljes mértékben lefóliázva, pormentesen csomagolva, tárolunk. (nagyságrendileg egy raklapon 2 m3 ingóság helyezhető el.)
  • Szakképzett rakodóink, biztonságosan, leburkoltan, sérülésektől garantáltan védetten, és tökéletesen pormentesen helyezik el ingóságait, a raklapokon.
  • A tárolt anyagról a megrendelő aláírásával is hitelesített leltárt készítünk, és a raklapok csak a megrendelő jelenlétében kerülhetnek megbontásra.
  • Bútorai, ingóságai minden más ügyfél ingóságtól elkülönítve kerülnek tárolásra.
  • Bútor tároló részlegünk, kizárólag lakossági ügyfelek ingóságainak a tárolására szakosodott, így egyéb áru mozgása ebben a raktárban kizárt.
  • Raktárunk tiszta és pormentes, így ingóságait hosszabb tárolási idő után is eredeti állapotban látja viszont.
  • A raktár éjjel-nappal őrzött, kivilágított telephelyen található.
  • A raktár belső része kamerarendszerrel, és riasztóval is biztosított, és felügyelt.
  • Az Ügyfél által igényelt egy, vagy akár több tétel ingóságot, a raktáros dolgozónk előkészíti, így ügyfelünk pár perc alatt hozzájuthat, az igényelt tételhez.