FOUR-T-EXPRESS Bt. 1158 Budapest, Őrjárat u. 10. D. ép.

TEHERTAXI

TEHERTAXI

Akár egy bútort vagy háztartási gépet vásárolt, hívjon, mi elszállítjuk! Bizonyára került már olyan helyzetbe, hogy megvásárolt bútorának, háztartási gépének szállítását nem tudta megoldani? Vagy csak napokkal később, magas összegért tudta haza szállítatni?


Bútor vásárlásakor nem biztos, hogy a bútort forgalmazó áruház házhoz szállítását érdemes igénybe vennie. Lehet, hogy az ott kapott árnál jóval olcsóbban is hazaszállíttathatja megvásárolt bútorait. A reklámban természetesen minden szállító azt mondja magáról, hogy ők a legjobbak és a legolcsóbbak. Fogadja kellő fenntartással ezeket az ígéreteket. Nézze meg a pontos adatokat.

A teher taxi szállítás nagyon elterjedt Budapesten. Sokan foglalkoznak vele, és változó a szolgáltatás színvonala. Tulajdonképpen a tehertaxizás egy ősrégi szakma, csak mára modernizálták. Nagyapám régebben mesélt róla, hogy hogyan szállították lovas kocsival az árut "a" pontból a "b" pontba. Ma ugyanezt csinálja a tehertaxi, csak sokkal gyorsabban.


Ebben szeretnénk segíteni Önnek tehertaxi szolgáltatásunkkal, mellyel gyorsan, olcsón juthat hozzá megvásárolt bútorához, gépeihez! Cégünk vállalja akár egy darab kiszállítását is! Keresse munkatársainkat, akik készséggel állnak rendelkezésére és segítenek Önnek!